AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeraltında altın bulmak

Kahve falında yeraltında altın bulmak

Kahve falında yeraltında altın bulmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, rahat bir hayata başlayacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeraltında altın bulmak gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeraltında altın bulmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine inanılır.

Kahve falında yeraltında ev görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yeraltında gezmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeraltı şehri görmek güzel günlerin yaşanacağına, karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeraltından su çıkarmak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında yeraltında su görmek ağız tadının bozulmayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında yeraltı suyu görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında yeraltında olmak hak yolunu bulacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir