AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeraltında gezmek

Kahve falında yeraltında gezmek

Kahve falında yeraltında gezmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, anne baba duası alınacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, aniden evlilik kararı alacağına işarettir.

Kahve falında yeraltında gezmek gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında yeraltında gezmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeraltında altın bulmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeraltından çıkmak hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeraltı canavarı görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işarettir.

Kahve falında yeraltında olduğunu görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeraltında olmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında yeraltında ev görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeraltında yaşamak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir