AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeraltında ev görmek

Kahve falında yeraltında ev görmek

Kahve falında yeraltında ev görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, mutlu bir insan olunacağına işarettir.

Kahve falında yeraltında ev gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeraltında ev görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeraltından su çıktığını görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini yeraltında görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yeraltında olmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında yeraltında gezmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeraltında olduğunu görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, büyük bir gelir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında yeraltına inmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir