AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeraltı çarşısı görmek

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, kötü kişilere yakın olacağına işaret eder.

Kahve falında yeraltı çarşısı gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yeraltında görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeraltı görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine işaret eder.

Kahve falında yeraltı şehri görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeraltı canavarı görmek ticarette başarılı olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeraltından su çıktığını görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeraltına inmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeraltında olmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir