AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer yıkamak

Kahve falında yer yıkamak

Kahve falında yer yıkamak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer yıkamak gördüyseniz:

  • Doğru kelimeleri kullanarak çevrenizdeki kişilerle uyum içinde ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında bir yerleri yıkamak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yer yıkamak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya tabir olunur.

Kahve falında yerleri yıkamak beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret eder.

Kahve falında bi yeri yıkamak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında suyla yerleri yıkamak yalnız kalmak isteyeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında her yeri yıkamak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin yerlerini yıkamak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir