AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla yerleri yıkamak

Kahve falında suyla yerleri yıkamak

Kahve falında suyla yerleri yıkamak hayırlı bazı adımlar atacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, işlerinde kara geçeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyla yerleri yıkamak gördüyseniz:

  • Sorulması gereken soruları atlamamalısınız.

Kahve falında suyla yerleri yıkamak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, satışların düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yeri suyla yıkamak çeşitleneceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyla bir yeri yıkamak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yeri hortumla yıkamak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine yorulur.

Kahve falında hortumla bir yeri yıkamak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerleri yıkamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeri yıkamak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında edep yerini yıkamak sıkıntıların artacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir