AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerleri yıkamak

Kahve falında yerleri yıkamak

Kahve falında yerleri yıkamak hayallerin yarıda kalacağına, gayrimenkul işine girileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, herkesten ileriye gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yerleri yıkamak gördüyseniz:

  • Belli konularla başarılı şekilde ilerleyebilmek için neler olup bittiğini net şekilde anlamanız gerekiyor.

Kahve falında hortumla yer yıkamak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında suyla bir yeri yıkamak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işaret eder.

Kahve falında kirli yerleri yıkamak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeri yıkamak elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahrem yerini yıkamak gergin olacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bi yeri yıkamak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yeri suyla yıkamak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avret yerini yıkamak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir