AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri yıkamak

Kahve falında her yeri yıkamak

Kahve falında her yeri yıkamak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, mutsuz ve hasta olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında her yeri yıkamak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olunması gereken zamanlardasınız.

Kahve falında her yeri yıkamak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her yeri yıkık görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında her yeri tuz görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerini kıllı görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına inanılır.

Kahve falında her yeri gri görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında her yerinin yara olduğunu görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her yeri buz görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir