AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerleri yıkamak

Kahve falında bir yerleri yıkamak

Kahve falında bir yerleri yıkamak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bir yerleri yıkamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz karşı cins ilişkisini gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında yeri yıkamak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kendisini iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında bir yerleri yıkamak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında her yeri yıkamak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında bi yeri yıkamak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri yıkadığını görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında suyla bir yeri yıkamak bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında suyla yerleri yıkamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir