AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin yerlerini yıkamak

Kahve falında evin yerlerini yıkamak

Kahve falında evin yerlerini yıkamak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, saygınlık elde edeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evin yerlerini yıkamak gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Kahve falında evin yerlerini yıkamak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalettir.

Kahve falında bi yeri yıkamak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerleri yıkamak gözyaşına ve kedere boğulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu yeri yıkamak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında suyla bir yeri yıkamak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işarettir.

Kahve falında yerleri yıkamak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla bir yeri yıkamak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet eder.

Kahve falında avret yerini yıkamak şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir