AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer paspası görmek

Kahve falında yer paspası görmek

Kahve falında yer paspası görmek içinin de rahat edeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Kahve falında yer paspası gördüyseniz:

  • Kafanızda ardı ardına yer almaya başlayan fikirleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yer paspası görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında örgü paspas görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalet eder.

Kahve falında paspas sermek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Kahve falında paspas almak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo paspas görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah paspas görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paspas satın almak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine tabir olunur.

Kahve falında halı paspas görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir