Kahve falında örgü paspas görmek

Kahve falında örgü paspas görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örgü paspas gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konularda zor tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında örgü paspas görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil paspas görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı paspası görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı paspas görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına inanılır.

Kahve falında siyah paspas görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, bir şeyden zarar görmeye işarettir.

Kahve falında yer paspası görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paspas yaptığını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında paspas çekmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir