AnaSayfa / Genel / Kahve falında paspas satın almak

Kahve falında paspas satın almak

Kahve falında paspas satın almak eşlerin boşanacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kimseden korkmayacağına, lüksüne de lüks katacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalet eder.

Kahve falında paspas satın almak gördüyseniz:

  • Karşı çıkmadan önce sakinleşmenizde fayda var.

Kahve falında paspas satın almak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında paspas almak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah paspas görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz paspas görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına yorulur.

Kahve falında paspas silkelemek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, alım gücünü yitireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz paspas görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paspas yapmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında ıslak paspas görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir