AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı minder görmek

Kahve falında kırmızı minder görmek

Kahve falında kırmızı minder görmek ekmeğinin azalacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sahip olduklarının eksileceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı minder gördüyseniz:

  • Aşırılıkları olan ya da istikrarsız davranan kişilerden uzak durun.

Kahve falında kırmızı minder görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında minder dikmek terfi alamayacağına, başarıları ile tanınacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli minder görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil minder görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında minderle uçmak helal ekmek yiyeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minder yapmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi minder görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski minder görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir