AnaSayfa / Genel / Kahve falında boya kazımak

Kahve falında boya kazımak

Kahve falında boya kazımak onları koruyup kollayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalettir.

Kahve falında boya kazımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışma ortamlarına çekilebilirsiniz.

Kahve falında boya kazımak tartışmalı durumların sona ereceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakal kazımak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kazımak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kaşları kazımak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur kazımak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları kazımak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret eder.

Kahve falında kafayı kazımak düşman olduklarının anlaşılacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir