AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer göstermek

Kahve falında yer göstermek

Kahve falında yer göstermek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında yer göstermek gördüyseniz:

  • Maddi olarak hoşunuza giden bir öneri alabilirsiniz.

Kahve falında mezar yeri göstermek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yer göstermek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini göstermek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Kahve falında silah göstermek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet eder.

Kahve falında yol göstermek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye yol göstermek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayna göstermek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına yorulur.

Kahve falında sevgi göstermek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir