AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah göstermek

Kahve falında silah göstermek

Kahve falında silah göstermek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, nimet ve berekete ereceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında silah göstermek gördüyseniz:

  • Deneylere önem verin.

Kahve falında silah göstermek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında çeyizini göstermek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında kimlik göstermek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birine fotoğraf göstermek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yer göstermek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el göstermek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgi göstermek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kıbleyi göstermek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir