AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgi göstermek

Kahve falında sevgi göstermek

Kahve falında sevgi göstermek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, mutluluk bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, insanların güvenini kazanacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında sevgi göstermek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Kahve falında sevgi göstermek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgil görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgi duymak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında birine sevgiyle bakmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgi görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını göstermek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında el göstermek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birine fotoğraf göstermek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir