AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, umutsuzluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gri topuklu ayakkabı görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına işaret eder.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı almak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, başarısızlığa düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir