AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına inanılır.

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Katılacağınız sosyal aktiviteler olumlu olaylara aracılık edebileceği için teklifleri değerlendirmelisiniz.

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, onu yalnız bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı almak onlara doyasıya sarılacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek rahat ve huzurlu olunacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir