AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız, ani veya hızlı tepkileriniz sizi tuhaf duruma düşürebilir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla düşmek yıkılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında lacivert topuklu ayakkabı görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sivri topuklu ayakkabı görmek yeni bir hayata başlayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırıldığını görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir