AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş toka görmek

Kahve falında gümüş toka görmek

Kahve falında gümüş toka görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş toka gördüyseniz:

  • Kayıplar veya hırsızlıklar yaşanabilir.

Kahve falında gümüş toka görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, maddi açıdan ferahlamaya tabir olunur.

Kahve falında tel toka almak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tokalı kemer görmek ekmek kapılarının kapanacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında toka istemek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç toka takmak iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Kahve falında saçtan toka çıkarmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tokalaşma görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın toka takmak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir