AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan toka görmek

Kahve falında kırılan toka görmek

Kahve falında kırılan toka görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, haksızlığa uğrayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kırılan toka gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında tokanın kırılması görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılan toka görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış toka görmek ruhunu güzelleştireceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında tokanın kırıldığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında firkete toka görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı toka görmek umutsuzluk yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil toka takmak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir