AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç tokası toplamak

Kahve falında saç tokası toplamak

Kahve falında saç tokası toplamak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Kahve falında saç tokası toplamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında saç tokası toplamak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toka toplamak zaman bulmakta zorlanacağına, muradın olacağına rivayet eder.

Kahve falında tel toka toplamak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı saç tokası görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçında toka görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçına toka taktığını görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi saç tokası görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Kahve falında saç tokası hediye almak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir