AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fasulye bahçesi görmek

Kahve falında taze fasulye bahçesi görmek

Kahve falında taze fasulye bahçesi görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, daha iyi anlaşır olacağına, planların aksayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, onlara galip geleceğine inanılır.

Kahve falında taze fasulye bahçesi gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Kahve falında bahçede taze fasulye görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye bahçesi görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş taze fasulye görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında taze yeşil fasulye görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, refaha erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye turşusu görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil taze fasulye görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine inanılır.

Kahve falında taze fasulye ayıklamak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye yemeği yapmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir