AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni telefon aldığını görmek

Kahve falında yeni telefon aldığını görmek

Kahve falında yeni telefon aldığını görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında yeni telefon aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında yeni telefon aldığını görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir telefon aldığını görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, şen kahkahalar atacağına inanılır.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine yorulur.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin telefon aldığını görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla aldatılmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, gidilecek yönün belirleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir