AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla aldatılmak

Kahve falında telefonla aldatılmak

Kahve falında telefonla aldatılmak hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hükmünün geçmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında telefonla aldatılmak gördüyseniz:

  • Çok farklı bir yola girmek ya da farklı bir yönde ilerlemek üzeresiniz.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek istediği evde oturacağına, mevki edineceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında telefonla aldatılmak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir telefon aldığını görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hanesine bolluk geleceğine alamet eder.

Kahve falında telefon satın aldığını görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, rütbe alacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının telefon aldığını görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon hediye aldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir