AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin telefon aldığını görmek

Kahve falında birinin telefon aldığını görmek

Kahve falında birinin telefon aldığını görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin telefon aldığını gördüyseniz:

  • Birçok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında yeni telefon aldığını görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, bazı konularda önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon aldığını görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon hediye aldığını görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Kahve falında birinden telefon aldığını görmek fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir