AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek

Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek

Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek sıkıntıların biteceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, sağlığından olacağına, yollarının açılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bana telefon aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırları belirlemek kendi işinize odaklanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Kahve falında birinin bana şeker verdiğini görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bana altın verdiğini görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bana aşık birini görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında yemeğe ekmek banıp yemek mutluluğunun daim olacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bana sigara verdiğini görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında banu alkanı görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, afiyete ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir