AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni tava almak

Kahve falında yeni tava almak

Kahve falında yeni tava almak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sermayesinin çoğalacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni tava almak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni tava görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni tava almak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tavada ekmek kızartmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta kırmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında tava ekmeği görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, fenalıkta bulunmaya yorulmaktadır.

Kahve falında tavada ekmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret eder.

Kahve falında kara tava görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta yapmak söylediklerinin çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir