AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavada yumurta yapmak

Kahve falında tavada yumurta yapmak

Kahve falında tavada yumurta yapmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, iyi geçiminin biteceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta yapmak gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında tavada yumurta yapmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında tavada yumurta yemek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavaya yumurta kırmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, insanlar arasında yüceleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işaret eder.

Kahve falında tavada pişmiş yumurta görmek düşmanların barışacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta tavası görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta kırmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir