AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavada ekmek

Kahve falında tavada ekmek

Kahve falında tavada ekmek yarınlarına umutla bakacağına, zorlukları atlatacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavada ekmek gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında tavada ekmek kızartmak günahkâr olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tava ekmeği görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavada ekmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında tavada kızartma yapmak hedeflerini tutturmayı başaracağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeni tava almak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan tavası görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavada yumurta görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, rahatsızlık duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında tavada yumurta yemek şansının bir türlü dönmeyeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir