AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava ekmeği görmek

Kahve falında tava ekmeği görmek

Kahve falında tava ekmeği görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında tava ekmeği gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tavada ekmek kızartmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında tavada ekmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında tava ekmeği görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çizik tava görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında tavada yağ eritmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında tavada patates kızartmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, uygulayacağına delalet eder.

Kahve falında tavada yumurta yapmak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavada kızarmış balık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir