AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni siyah etek giymek

Kahve falında yeni siyah etek giymek

Kahve falında yeni siyah etek giymek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında yeni siyah etek giymek gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıracak değişiklikler yapabilir veya evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında yeni siyah etek giymek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir etek giymek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalettir.

Kahve falında yeni etek giymek makbul olan mallar edineceğine, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kısa etek giymek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında siyah etek giymek keder yaşayacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa siyah etek giymek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah uzun etek giymek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah mini etek giymek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir