AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni etek giymek

Kahve falında yeni etek giymek

Kahve falında yeni etek giymek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına yorulur.

Kahve falında yeni etek giymek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite gösterebilirsiniz.

Kahve falında yeni bir etek giymek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni siyah etek giymek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yeni etek giymek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni etek diktirmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına inanılır.

Kahve falında yeni etek ve gömlek almak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni etek görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kazancının azalacağına yorulur.

Kahve falında yeni etek almak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi etek giymek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir