AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir etek giymek

Kahve falında yeni bir etek giymek

Kahve falında yeni bir etek giymek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir etek giymek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz.

Kahve falında yeni etek giymek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni siyah etek giymek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir etek giymek temize çıkacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında yeni etek diktirmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeni etek ve gömlek almak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında yeni etek görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında yeni etek almak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, şöhret ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül etek giymek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir