AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah etek giymek

Kahve falında siyah etek giymek

Kahve falında siyah etek giymek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, mali gücünü yitireceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, daha kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah etek giymek gördüyseniz:

  • Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.

Kahve falında siyah etek giymek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni siyah etek giymek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah etek ceket giymek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz etek giymek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işarettir.

Kahve falında siyah uzun etek giymek üstünlük elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında uzun siyah etek giymek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa siyah etek giymek büyük atılımlar yapılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kısa etek giymek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir