AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah uzun etek giymek

Kahve falında siyah uzun etek giymek

Kahve falında siyah uzun etek giymek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah uzun etek giymek gördüyseniz:

  • En fazla merak uyandıran fikirlerinizi tedavüle sokabilirsiniz.

Kahve falında siyah uzun etek giymek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah etek giymek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun etek görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, istediği makama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah etek görmek sorunların günden güne daha da artacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında renkli uzun etek giymek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında uzun kot etek giymek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek bunların devlet kapılarından geçeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir