AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni şapka almak

Kahve falında yeni şapka almak

Kahve falında yeni şapka almak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bolluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeni şapka almak gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni şapka görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni şapka takmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni şapka giymek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni şapka almak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deri şapka görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işarettir.

Kahve falında bordo şapka görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına yorulur.

Kahve falında denizci şapkası görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı şapka takmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir