AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizci şapkası görmek

Kahve falında denizci şapkası görmek

Kahve falında denizci şapkası görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizci şapkası gördüyseniz:

  • Mevcut durumlara veya isteklerinize uyum sağlayan yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz.

Kahve falında denizci şapkası görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında deri şapka görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kışlık şapka görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşçı şapkası görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının şapka taktığını görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün şapka görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işarettir.

Kahve falında yeni şapka giymek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işarettir.

Kahve falında dantel şapka görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir