AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni şapka görmek

Kahve falında yeni şapka görmek

Kahve falında yeni şapka görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çıkmaza gireceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, tartışmaların son bulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında yeni şapka gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan bir çok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında yeni şapka almak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni şapka görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulur.

Kahve falında yeni şapka giymek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine inanılır.

Kahve falında yeni şapka takmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu şapka görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe şapka görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında eski şapka görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında asker şapkası takmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir