AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağına küpe taktığını gördüyseniz:

  • Bir an önce telefona sarılmanızda fayda var.

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin küpe taktığını görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun küpe taktığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının küpe taktığını görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi küpe taktığını görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, yiyip içeceğine delalettir.

Kahve falında birinin altın küpe taktığını görmek işlerinde çok başarılı olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin küpe taktığını görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir