AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kapı taktırmak

Kahve falında yeni kapı taktırmak

Kahve falında yeni kapı taktırmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, şansının hep açık olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında yeni kapı taktırmak gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Kahve falında yeni kapı taktırmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve kapı taktırmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı taktırmak küçük işlere sermaye harcamayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında çelik kapı taktırmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni pencere taktırmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Kahve falında yeni diş taktırmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeni ev kapısı görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kapı takmak ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir