AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni pencere görmek

Kahve falında yeni pencere görmek

Kahve falında yeni pencere görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sorunların artacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni pencere gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yeni pencere taktırmak çok güzel günler görüleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine yorulur.

Kahve falında yeni pencere görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında çok pencere görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden deniz görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencerede adam görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvara pencere açmak helal rızık elde edeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında camlı pencere görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta pencere görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir