AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni diş taktırmak

Kahve falında yeni diş taktırmak

Kahve falında yeni diş taktırmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yeni diş taktırmak gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Kahve falında yeni diş taktırmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerine tel taktırmak arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında altın diş taktırmak şansının kendisinden yana gideceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş taktırmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz diş taktırmak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında takma diş taktığını görmek ailesini kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş teli taktırmak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında diş teli taktığını görmek önemli kişi haline geleceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir