AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin altın yüzük taktığını görmek

Kahve falında birinin altın yüzük taktığını görmek

Kahve falında birinin altın yüzük taktığını görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin altın yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında bir erkeğin altın yüzük taktığını görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin altın yüzük taktığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın yüzük taktığını görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının altın yüzük taktığını görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin altın yüzük taktığını görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında altın alyans yüzük taktığını görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında eşinin altın yüzük taktığını görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, koyu sohbetler edeceğine alamet eder.

Kahve falında altın yüzük taktığını görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir