AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla sevgili olmak

Kahve falında patronuyla sevgili olmak

Kahve falında patronuyla sevgili olmak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, iftiraya uğrayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında patronuyla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında patronunu sevgili olarak görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronla sevgili olmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında patronuyla sevgili olmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronunun görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, canının sağ olacağına yorulur.

Kahve falında patronla tokalaşmak ona şifa olmayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patron görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş patronunu görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında patronla kucaklaşmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir