AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluk almak

Kahve falında musluk almak

Kahve falında musluk almak helal rızka sahip olunacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musluk almak gördüyseniz:

  • Bir buluşma veya görüşme olumlu sonuçlar doğurabilir ya da sizi yeni bir istikamete yönlendirebilir.

Kahve falında musluk hortumu görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine tabir olunur.

Kahve falında taharet musluğu görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek destek göreceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su akan musluk görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet eder.

Kahve falında akan musluk görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluk tamir etmek sevilen bir işe ortak olunacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına inanılır.

Kahve falında musluk almak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir