AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe mobilya görmek

Kahve falında pembe mobilya görmek

Kahve falında pembe mobilya görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe mobilya gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında pembe mobilya görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı delalettir.

Kahve falında eve yeni mobilya almak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tozlu mobilya görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ahşap mobilyalar görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mobilya değiştirmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi mobilya görmek işlerin artacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeni mobilya satın almak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek insanlara iyilik yapmaya, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir