AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve yeni mobilya almak

Kahve falında eve yeni mobilya almak

Kahve falında eve yeni mobilya almak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güzelliklere rast gelineceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve yeni mobilya almak gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da ilişkileriniz değersiz görünebilir ya da değersiz hale dönüşmüş olabilir.

Kahve falında eve yeni mobilya almak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni mobilyalar almak eşler arasında bir soğukluk olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine delalettir.

Kahve falında yeni mobilya görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni mobilya almak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında yeni mobilya satın almak çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında ev mobilyası görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalettir.

Kahve falında mobilyalı ev görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir